Favágás alpintechnikával
- favágás döntés nélkül
- gallyazás, metszés, faápolás
- veszélytelenítés, szárazág eltávolítás
- borostyán, repkény, fagyöngy eltávolítás
- zöldhulladék elszállítás
Ügyfélszolgálat:info@malacavan.com, vagy gyors üzenődoboz


Bemutatkozás:A Malaca Van! ingyenes fotós / videós apróhirdető 2009-ben, a honlaphirdetes.hu linkajánló weblap utódjaként született. Célja, hogy olyan egyszerűen használható apróhirdető oldal legyen, ahol a legnépszerűbb alapszolgáltatások is ingyenesek. A folyamatos fejlődés érdekében lehetőséget nyújt, hogy a hirdetők új hirdetési kategóriákat is ajánlhassanak. Hirdetés kiemelést barter csereprogram keretén belül kínál, szintén ingyen.Extrák ingyen:A hirdetők kényelmét szolgálják a Hirdetés előrelökő, és a Gyors újrafeladás menüpontok, és az a ritka lehetőség, hogy honlapjuk linkjét is elhelyezhetik a hirdetés szövegében. A Malaca Van! további ingyenes extraként kínál belső üzenetkezelést, kedvenc hirdetések feljegyzését, és olyan külön weblapot kínál, amely reklámmentes, és csak egy adott személy hirdetéseit mutatja, mint egy saját honlap.

A háttérben:Az apróhirdető oldalak egyik kényes pontja a hirdetések moderálása. Ezt a Malaca Van! olyan módon igyekszik nyújtani, hogy közben ne komplikálja és nehezítse meg a hirdetések feladását, mégis folyamatosan szűrje az ismétlődő és zavaró hirdetéseket. A honlap biztonsági és technikai felügyeletét a Weboldal Szerviz biztosítja.

Sikeres hirdetésfeladást és keresést kívánunk ezúttal Önnek is!

Malaca Van! -ingyenes fotós / videós apróhirdetésekSzerzői jogok © 2010:A Malaca Van!© (www.malacavan.com) ingyenes apróhirdető oldal összes elemét, fotóit, logóját szerzői jogvédelmi törvény védi. A domain név, és/vagy a malacos logó másolása esetén, védjegybitorlás miatt, pert indítunk a bíróság előtt. Az oldal tartalmának interneten fellelhető másolatait a Weboldal Szerviz keresi és ellenőrzi.

Hirdetésfeladás     Keresés     Apróhirdetés kategóriák     Kezdőlap

Malaca van, ha nálunk hirdet :)